Sunt Twizzlers vegani? Ghidul tău complet pentru Twizzlers vegani

În Acest Articol


  • De ce toți Twizzlers sunt foarte probabil vegani
  • Arome vegane Twizzlers
  • Arome Twizzlers probabil vegane
  • Întrebări frecvente

Twizzlers ocupă un loc unic în istoria americană: în 1969, când Neil Armstrong a pășit pe lună, i-a spus controlului misiunii: „Aș mânca niște Twizzlers chiar acum.” Astăzi, aceste dulciuri dulci și mestecabile, o reinterpretare a tradiționalului lemn dulce, apar pe rafturile magazinelor alimentare și de proximitate din toată țara.

Bomboanele cu o textură gumoasă conțin adesea gelatină, un produs secundar al industriilor de carne de vită și de porc. Dar, spre norocul veganilor, Twizzlers nu conțin gelatină sau alte produse de origine animală. Compania Hershey, totuși, listează doar anumite varietăți ca fiind potrivite pentru vegani.

Află mai multe în ghidul nostru vegan despre Twizzlers.

De ce toți Twizzlers sunt foarte probabil vegani

Nicio varietate de Twizzlers nu conține produse de origine animală precum carne, ouă, lactate sau produse apicole comune în multe dulciuri. Veganii foarte stricți, totuși, citează alte ingrediente — cum ar fi anumite zaharuri — ca fiind în contradicție cu definiția veganismului. Nu există nicio modalitate de a verifica sursa niciunui dintre aceste ingrediente discutabile pentru vegani pe o etichetă nutrițională. Din acest motiv, este sigur să presupunem că toți Twizzlers respectă standardele vegane.

Iată câteva ingrediente despre care ați putea fi interesați să aflați mai multe.

Zahărul

Zahărul provine fie din sfeclă de zahăr, fie din trestie de zahăr. Trestia de zahăr nerafinată este procesată secundar cu cărbune de oase animale pentru a ajuta la albirea cristalelor de zahăr. Peste jumătate din producția de zahăr din S.U.A. provine din zahărul din sfeclă, transformându-se în zahăr de masă printr-un singur proces.

Conform companiei mamă a Twizzlers, Hershey, Twizzlers se aprovizionează atât de la ferme de trestie de zahăr, cât și de sfeclă de zahăr, străine și interne. Din păcate, etichetele nutriționale nu dezvăluie sursa zahărului.

Lecitina

Lecitina este o grăsime hidrofilă care poate proveni din surse animale și non-animale. În alimentele procesate precum Twizzlers, este sigur să presupunem că lecitina provine din soia pe bază de plante, un aditiv alimentar comun.

Ceara de carnauba

O ceară dură, pe bază de plante, tipică în alimente, ceara de carnauba provine din palmieri crescuți în câmpuri deschise din Brazilia. Extracția cerii de carnauba cauzează despăduriri, probleme pentru speciile locale și condiții dificile pentru lucrători.

Știați că?

Twizzlers conțin, de asemenea, cultura conflictuală ulei de palmier. Cel mai consumat și produs ulei vegetal la nivel global, uleiul de palmier este asociat cu despădurirea pădurilor tropicale și distrugerea habitatelor. Mulți vegani care au ales acest stil de viață din motive ecologice se abțin, de asemenea, de la produse cu ulei de palmier.

Arome vegane Twizzlers

Următoarele produse Twizzlers sunt listate explicit ca fiind vegane. Acestea includ arome mai tradiționale, precum și variantele specifice Twizzler ale formei și texturii lemnului dulce.

  • Căpșuni
  • Pull-n-Peel Cireșe
  • Bites Cireșe
  • Cireșe
  • Nibs Cireșe
  • Lemn dulce
  • Ciocolată

Arome Twizzlers probabil vegane

Varietățile rămase de Twizzlers nu conțin ingrediente non-vegane și sunt probabil vegane. Cu toate acestea, nu sunt listate ca vegane pe site-ul Twizzlers.

  • Aromă Misterioasă
  • Orange Cream Pop
  • Curcubeu
Întrebări frecvente
  • Sunt Twizzlers Cireșe vegani?

    Da. Site-ul Twizzlers listează Cireșe, Nibs Cireșe și Bites Cireșe ca fiind potrivite pentru vegani.

  • Twizzlers conțin gelatină?

    Din fericire, nu. Nicio varietate de Twizzlers nu conține gelatină.

  • Sunt Twizzlers Curcubeu vegani?

    Cel mai probabil. Twizzlers Curcubeu nu conțin ingrediente evidente non-vegane, dar Twizzlers nu îi listează pe lista lor potrivită pentru vegani.

  • Sunt Twizzlers Căpșuni vegani?

    Da! Aroma originală este complet potrivită pentru vegani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top